Om Excellent Hair

En frisør med passion og hjerte

Excellent Hair åbnede i 2021 af ejeren Sherin. Sherin havde nemlig en vision om at skabe en salon, der tilbyder frisørbehandlinger af høj faglighed til gængse priser. Hun vil nemlig give alle muligheden for at få deres drømmehår! Derfor vil du føle tryghed, idet du træder ind i salonen. Du vil opleve høj faglighed og omhyggelighed, fra du sætter dig i frisørstolen og dine ønsker vil imødekommes til stor præcision. Det vigtigste for Sherin er nemlig, at du føler dig i trygge hænder! Sherin elsker sit fag, og stræber derfor altid på at kunne møde alle hendes kunders ønsker. Derfor tilbyder Excellent Hair også en bred pallette af services, så dine ønsker altid kan indfries i salonen!

Untitled
 

Excellent Hair holdet

Et hold med passion og hjerte

314581410_865741188202197_614892615348521225_n.jpg

Elizaveta

Permanent makeup artist

Elizavetas ekspertise er ikke gået uset i skønhedsbranchen. Hun har nemlig utallige prestigefulde priser og diplomer til at støtte op om hendes store talent.
Elizaveta arbejder ud fra princippet om at fremhæve din naturlige skønhed ved at tilføje glød til dine læber, markere dine øjenbryn og fremhæve dine øjne.